EXPOSA VENDA D’ENTRADES

es ca

10/10/2019

Un Tasting Village amb moltes novetats

A la zona de restauració del Tasting Village aquest any hi ha moltes novetats! La primera és que a partir de les 21 h aquest espai estarà obert a tothom de manera gratuïta. Així, qui vulgui podrà venir a sopar, a prendre alguna cosa o a gaudir dels diferents espectacles programats, sense haver de pagar l'entrada a exproReus.

Aquesta zona continua sent un punt de trobada i de descans on parar després de fer un tomb per la fira o a l'hora de dinar o sopar. La seva diversitat gastronòmica es fa palesa en tota mena de sabors, receptes i elaboracions, moltes de les quals són novetats d’enguany. Des de foodtrucks fins a ostrons i productes del Delta, marisc, barbacoes, asados argentinoscaragols a la llauna, menjar italià, paelles... I molt més!

El Tasting Village, a part de ser la zona de restauració per excel·lència de l'exproReus, acull també l’escenari on es durant a terme espectacles de tot tipus. Per als més petits de casa, hi haurà la zona infantil, on és duen a terme diferents activitats dinàmiques acompanyades d'una bona animació. Per a totes les edats, hi haurà l'espectacle de màgia del Mag Nebur i el talent show "El Megàfon", on es viurà la final del concurs d’on sortirà el guanyador entre els quatre finalistes triats a través del Facebook de firaReus. A més, com a novetat d'aquest any, Xavier Castells s'estrena amb un monòleg que ha preparat per al dissabte, amb el qual ens assegura una estona divertida i entretinguda.

DOCUMENTS RELACIONATS

PARTNERS

Aquestes són les empreses que col·laboren amb l’exproReus.