EXPOSA VENDA D’ENTRADES

es ca

07/10/2019

Tallers de cuina

La cuina, com no podia ser d’una altra manera, torna a ser una de les principals protagonistes d'exproReus. 

En aquesta edició s'han organitzat diverses activitats al voltant de la gastronomia perquè pugueu conèixer nous plats, en vegeu la seva elaboració en primera persona i els pugueu cuinar i traslladar a la vostra llar.
Així doncs, el divendres hi ha el primer showcooking on es cuinarà amb l'avellana com a ingredient principal, una gran oportunitat per veure i saber elaborar plats amb l'avellana. La demostració anirà a càrrec de Mariona Quadrada. 
El dissabte, hi ha un nou showcooking de 12 a 13 h on ens deixarem sorprendre per la màgia de la cuina i dels seus sabors. A la tarda, concretament a les 18 h, tindrem una nova demostració que porta per títol: "Taller de cuina amb productes d'elaboració pròpia" on podràs aprendre de la cuina de productes casolans i descobrir un nou món gastronòmic, de la mà de Casa Borrull, la parada de xarcuteria i l’aviram del Mercat Central de Reus
L'últim dia, diumenge, també hi ha 2 showcookings en diferents franges horàries, un al matí de 12.00 a 13.00 i l'altre a la tarda de 18.00 a 19.00, on podràs aprofitar l'últim dia de fira per aprendre diferents tècniques culinàries i gastronòmiques.

 

DOCUMENTS RELACIONATS

PARTNERS

Aquestes són les empreses que col·laboren amb l’exproReus.