EXPOSA VENDA D’ENTRADES

es ca

11/10/2019

L'edició més especial d'exproReus per Grup Pons comptarà amb uns invitats galàctics

Dos Transformers de grans dimensions es passejaran pels estands de Grup Pons el divendres i el dissabte a la tarda.

Que el sector de l'automoció està en contínua transformació, és una evidència i un fet. I segur que ExproReus ,i molt especialment els estands de les marques de vehicles de Grup Pons, s'han donat compte d'això. Els qui visitin els 3000m2 d'exposició de vehicles de Grup Pons es trobaran amb una àmplia i heterogenia representació del món del motor. La gamma infinita de producte que abasten les marques del Grup Pons, farà les delícies d'aquells que pretenguin trobar l'oferta més suculenta. Des de vehicles com a turismes, suv’s, crossovers i tot terrenys (Toyota, Lexus, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Alfa Romeo, Jeep, Mazda, Subaru), passant per una variada oferta de motos per a tots els estils de vida (Harley-*Davidson, Husqbarna, Benelli, Fantic i Keeway) i fins i tot autocaravanes (Benimar – RentalK50), la més recent incorporació al grup automobilístic. 

I per a sorprendre a tots aquells que els visitin, el grup comptarà amb uns convidats molt especials, que impressionaran als més petits -i no tan petits-, fent l'ullet a la constant transformació que està experimentant el món del motor i la mobilitat.

Aterrats directament des del planeta Cybertron, els Transformers Autobots, Optimus Prevalgui i Bumblebee visitaran ExproReus 2019. Els famosos personatges de la sèrie que es va estrenar en els anys 80, que podien transformar-se, entre altres coses, en vehicles icònics d'aquells temps, es van erigir com a herois per a tota una generació. De fet, actualment continuen sent-ho gràcies a la saga emesa als cinemes durant l'última dècada, convertint-los de nou en personatges icònics per als més joves.

Els visitants i tots aquells afeccionats a Transformers i a les seves aventures, podran  conèixer en persona a Optimus Prevalgui i Bumblebee en els estands que Grup Pons exhibirà en ExproReus (10-13 octubre). La cita és ,també, per partida doble: es podrà veure als dos robots humanoides el divendres 11 i el dissabte 12 d'octubre, de 18:00h a 20:00h. Sens dubte, una bona ocasió per a aconseguir una foto amb la qual molts aficionats somiaven.

Sembla evident que aquesta serà una edició de ExproReus en la qual Grup Pons no passarà desapercebut. Bé sigui per la seva àmplia exposició de vehicles (3000m2), per la visita dels Transformers, les seves ofertes inigualables o pels sortejos que es realitzaran tant in situ com en les seves xarxes socials, tot apunta al fet que aquesta serà una de les edicions més especials.

DOCUMENTS RELACIONATS

PARTNERS

Aquestes són les empreses que col·laboren amb l’exproReus.