EXPOSA VENDA D’ENTRADES

es ca

10/10/2019

Activitats per a tota la família

ExproReus organitza diverses activitats infantils i familiars perquè tots els membres de la família puguin gaudir de la fira multisectorial. Així doncs, des de primera hora fins al tancament de la mostra, s’han programat activitats lúdiques per als més petits i també per fer en família.
Per als més curiosos, cada matí s'ofereix un taller que permetrà conèixer millor el món de les abelles i convertir-se en apicultor durant unes hores. 

Pels més atrevits també hi ha lloc: el Parc d'Aventures! On podran trobar un rocòdrom, un pont tibetà, una tirolina i tot un circuit per completar amb vehicles elèctrics.

Pels més divertits, s'han organitzat diferents tallers cada dia on es podran pintar les cares, fer treballs manuals, jugar a jocs de taula i fins i tot crear bosses de teles amb pintures naturals, per tal de vetllar pel medi ambient. A més a més, també hi haurà una mini disco on podran ballar les seves cançons preferides.

Per tal de gaudir en família, us recomanem venir als diferents showcooking que es fan cada dia i també als tasts d'avellanes i als espectacles de màgia i shows del Tasting Village.
I no patiu! També tenim un espai pels més petits. Els infants de 0 a 3 anys, podran jugar a la zona anomenada “Espai bebè”.

Per a més informació, consulteu la programació d'exproReus 2019

DOCUMENTS RELACIONATS

PARTNERS

Aquestes són les empreses que col·laboren amb l’exproReus.